diumenge, 15 d’agost del 2010

Viatge a l'Oest dels EEUU

El dia 18 de setembre de 2010 marxem de vacances!
Aquesta vegada hem escollit els EEUU com a destí. Després de voltar per altres llocs durant una pila d'anys se'ns ha encès el cuquillo del somni americà. No sé exactament perquè hem escollit visitar de cop i volta un país que ofereix tant poca dosi d'incertesa i aventura, o potser és que amb el viatge de l'any passat ja hem cobert el cupo...

Sigui com sigui aquí estem, planificant un dels viatges que menys planificació necessiten. Un destí amb tanta informació que desborda i on internet es converteix en el Déu per excel·lència. Aquest cop no tenim problemes per decidir on anem per manca d'informació sinó que ens passa el contrari: hem de triar entre tot el volum enorme d'activitats i destins ben promocionats.

Muntar-se un viatge no és difícil. Tot depèn de l'exigència dels viatgers. Com més exigent s'és més coses es volen saber del destí i més informació es vol tenir de què s'ha de veure, com i quan.

El què pretenc explicar en aquest bloc és la nostra experiència muntant aquest viatge: l'elecció de la ruta, les webs on consultem la informació, on fem les reserves... I també l'experiència del viatge en sí mateix, amb el pros i contres de tot allò que havíem previst fer o no des de casa.

Espero que pugui arribar a ser un bloc de consulta per a qui pretengui fer un viatge similar i que com a mínim sigui un bloc distret per tots aquells que només vulguin viatjar virtualment a través d'aquests escrits.

Bon viatge!

8 comentaris:

  1. Benvinguda al món blocàire!
    Seguiré de ben a prop les teves passes.

    ResponElimina
  2. Hola, Ariana,
    I què... com va acabar el viatge? el vas fer?, no el vas fer?...ara estic intrigada! ;-)) Què seguiràs escrivint?

    ResponElimina
  3. Doncs mira, precisament quan vaig veure les imatges d'aquest viatge vaig pensar en com de difícil debia ser muntar-lo... i el de l'any passat més, no?

    Utnoa

    ResponElimina
  4. ei! no sabia que ja t'havies llençat!
    molt bé! va explica'ns-ho :)

    ResponElimina
  5. Hihi, els de Berlin ja tenim una altra casa on trobar-nos ;) Ara només falta que la mestressa hi passi la pols, reina, que ja fa dies, del 15 d'agost!! ;-)

    ResponElimina
  6. jo també sóc per aquí!!!

    petons ariana!

    ResponElimina
  7. Hola a tots!
    Gràcies pel vostre suport! Sou un encant però la veritat és que aquest és (i de moment serà) un bloc abandonat.

    Sí, ja sé que la idea era bona però tendeixo a embolicar-me amb massa coses alhora i a aquesta li ha tocat el rebre.

    Isabel
    Doncs sí que vaig fer el viatge. De fet sóc la protagonista femenina en els vídeos que en Joan ha penjat en el seu bloc Cops de Ploma sota el post 'Memòries dels USA'.

    Utnoa
    La veritat és que tot depèn del grau d'exigència i del grau d'improvització que cadascú vulgui asumir. De totes maneres hi ha uns mínims que per anar bé, sempre s'han de tenir controlats. El viatget de l'any passat sí que va ser complicadet!

    Kika
    Em vaig llençar en el seu dia, engrescada per l'aroma de les vacances que estaven al caure... Ara no sé...

    Ferran
    Tot i que sóc mooolt neta tens raó que tinc aquest racó oblidat

    Mar
    Us haig de confessar que les vostres visites m'han fet sentir al 'cuquillo' altra vegada.

    Gràcies!

    ResponElimina
  8. Bon Nadal!!! Ariana. Felicita les festes al Joan que m'ha semblat addient no deixar-li, en el seu apunt actual, cap mena de felicitació nadalenca.

    ResponElimina